Konsert med Mats Klingström

Lördagen den 25 maj kl. 17.00

Korsvägen mellan musikens uttrycksfulla öppenhet och själens gåtfullhet – poesins, texterna, klangerna, melodierna – har alltid varit den axel kring vilket Mats eget skapande och låtskrivande har kretsat.

Genom åren har Mats samarbetet med ett flertal spännande konstellationer, alltifrån poetiska visproduktioner till jazz och pop. 

Med sin suveräna förmåga att väva samman musiken och lyriken  är han en av Sveriges främsta visberättare!

Biljetter säljs på plats 150 kr och under pausen finns kaffe, läsk, bulle mm till försäljning (övrig dryck kan medtagas).

Konsert med Dag Westling

Fredagen den 12 juli kl. 19.00

Dag Westling är känd som sångare och instrumentalist från grupperna Quilty och Eitre, som sedan många år tillhör Sveriges främsta företrädare för irländsk traditionell musik.

På gitarr, five string banjo, tin whistle och med sång framför han ett program av irländska och skotska folkvisor samt lite amerikansk oldtime. Dags genuina känsla för den irländska musiken får ett mångsidigt uttryck i hans instrumentala virtuositet och känslofyllda sång.

Biljetter säljs på plats 150 kr och under pausen finns kaffe, läsk, bulle mm till försäljning (övrig dryck kan medtagas)

Öppna Ateljéer Gotland 2019

Den 30 maj till 2 juni kommer Gotländska konstnärer, konsthantverkare och formgivare att hålla sina ateljéer öppna för besök.

Passa på att titta på konst, prata konst och köpa konst direkt på plats i en av Sveriges största konstrundor. Öppet mellan 11 och 17!

På Liste Gård välkomnar Sara Asteborg dig till personliga samtal om konst, liv och verk. Kom och se hur hon jobbar och ta tillfället i akt och bjud med vänner och bekanta.

Sara är bildkonstnär som skapar abstrakta och figurativa målningar i akryl och blandteknik. Målningarna är en reflektion av hennes inre som sedan kan bli en egen upplevelse hos betraktaren, som går bortom orden. Välkomna!

konst@saraasteborg.com
www.saraasteborg.com